Читај ми!

Лазић: Надам се да ћемо вратити трофеј АБА лиге

Капитен кошаркаша Црвене звезде Бранко Лазић рекао је да се нада да ће клуб вратити трофеј АБА лиге и позвао навијаче да дођу у што већем броју да подрже екипу током читаве плеј-оф серије.

Звезда четвртфиналну серију против Студентског центра почиње у понедељак од 18.00 часова у Арени. Други меч серије заказан је за 22. април у Подгорици, а евентуална "мајсторица" биће на програму 26. априла, опет у Арени.

"Дошли смо до плеј-офа, првобитни циљ је остварен, то прво место. Следећи мини циљ је полуфинале и идемо од фазе до фазе. Позивам навијаче да дођу у што веће броју да нас подрже током читаве серије, а ми ћемо дати све од себе да их обрадујемо и да се искупимо за претходну утакмицу која није била на нивоу Звезде. Желимо да у овој серији покажемо да је то само био један лош дан. Био је то тежак пораз, такав неочекиван, сигурно да ћемо од понедељка већ показати реакцију. Надам се да ћемо вратити трофеј", рекао је Лазић на конференцији за медије.

Свестан је Лазић да предност домаћег терена може да буде пресудна.

"Знамо сви колико прво место значи, шта се дешавало током претходних сезона, зато смо се борили за то место. Даћемо све од себе да то искористимо", додао је Лазић.

Осврнуо се Лазић и на чињеницу да је изабран за најбољег дефанзивца АБА лиге.

"Што се тиче признања за најбољег дефанзивца лиге, хвала читавој екипи на томе. Кошарка је тимски спорт и за овај трофеј је заслужан цео тим", закључио је капитен "црвено-белих".

Уколико елиминише Студентски центар, Звезда ће у полуфиналу играти против победника серије Мега - Цедевита Олимпија. Звезда има предност домаћег терена све до финала, ако до њега дође.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво