КК Партизан: Ограђујемо се од свих увреда са различитих страна "Арене"

Након последње утакмице у Евролиги ове сезоне Кошаркашки клуб Партизан је захвалио навијачима који су подржавали екипу и куповали улазнице, али се оградио од увреда са трибина "Београдске арене".

Кошаркаши Партизана су победили Валенсију у утакмици последњег кола Евролиге која за црно-беле није имала резултатски значај јер су поразом вечитог ривала у Истанбулу у четвртак изгубили и последњу шансу да се пласирају у плеј-ин.

КК Партизан је у саопштењу након меча одао признање играчима и стручном штабу за упорност и борбу до самог краја, захвалио је навијачима који су куповали сезонске и дневне карте, али се и оградио од увреда са трибина "Београдске арене".

"Партизан овим путем жели да истакне неразумевање одређених дешавања и неслагање са појединим поступцима којима смо вечерас сведочили. Иако су сви свесни да је хетерогеност у размишљању и ставовима по различитим питањима нешто што карактерише навијаче Партизана, Клуб се ограђује од свих увреда које су изречене током вечерашње утакмице, са различитих страна Арене", наведено је у саопштењу.

Из Партизана истичу да не разумеју ни неодговоран испад и паљење бакљи у дворани који ће, како најављују, сигурно довести до оштре казне и унизити углед Партизана.

"Партизан позива навијаче да буду уз тим у предстојећем плеј-офу АБА лиге. Да навијају срчано, али и паметно и одговорно према клубу који воле", пише на крају саопштења.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара