Богдановић двоцифрен у убедљивој победи Атланте против Шарлота

Кошаркаши Атланта хокса убедљиво су савладали Шарлот хорнетсе 132:91 у утакмици регуларног дела сезоне НБА лиге. Три српска кошаркаша била су на паркету, а најуспешнији од њих био је Богдановивћ са 12 поена.

Хокси су против Хорнетса уписали очекивано лаку победу, али и прекинули низ од четири узастопна пораза од ове екипе.

Тимови су били у егалу током прве и до половине друге четвртине, а онда је Атланта серијом поена брзо стекла двоцифрену предност која је до полувремена нарасла на великих плус 21.

Шарлот је покушао да узврати, низом добрих напада смањили су заостатак на минус 10, али је то све што је гостујућа екипа показала.

Атланта је брзом серијом вратила предност са полувремена, а потом је наставила да је повећава до самог краја меча, па су тако утакмицу завршили са максималним 41 поеном више од ривала.

У екипи Атланте истакао се Дежонте Мари са 28 поена, Бруно Фернандо додао је 25, 20 је убацио Герисон Метјуз, док је Капела убацио 12.

Богдан Богдановић је утакмицу завршио са такође 12 поена, док је ухватио три скока и поделио шест асистенција, а из игре шутирао добрих пет од 10.

У тиму Шарлота једини видно расположен био је Бриџис са 27 поена. 

Василије Мицић је за 29 минута на паркету убацио осам поена, ухватио три скока и поделио шест асистенција шутирајући три од 10 из игре.

Алексеј Покушевски добио је 24 минута игре, које је искористио да убаци девет поена, ухвати пет скокова, подели четири асистенције и украде две лопте, шутирајући два од четири из игре.

Резултати НБА утакмица:

Орландо - Сакраменто 107:109
Атланта - Шарлот 132:91
Чикаго - Бостон 113:124
Хјустон - Јута 147:119
Сан Антонио - Финикс 106:131
Вашингтон - Торонто 112:109
Портланд - Денвер 111:114

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво