Ханга: Барселона има сјајну сезону, надам се новој победи

Кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга изјавио је у Београду да "црвено-беле" очекује тежак изазов против Барселоне и додао да се нада победи свог тима у 25. колу Евролиге.

Црвена звезда је у недељу победила Партизан у АБА лиги резултатом 88:86, а "црвено-бели" су потом пре два дана на свом терену надиграли Валенсију са 82:64 у 24. колу Евролиге.

Ханга је уочи меча са Барселоном рекао да очекује нову победу свог тима.

"Надам се да хоћемо, то је наш план, још једна дупла недеља, играмо против још једног шпанског тима, стил игре им је мање-више исти. Играмо против тима који је у врху Евролиге на табели, имају сјајну сезону, иако је много људи сумњало у њих после смене тренера. За сада имају одличну сезону, биће ово веома тежак изазов", рекао је Ханга на конференцији за новинаре у Београду.

Барселона је синоћ на свом терену победила Виртус са 84:57 у 24. колу Евролиге. Барселона се тренутно налази на другом месту на табели Евролиге са 16 победа и осам пораза, док је Црвена звезда на 12. позицији са скором 10-14.

"Имали смо прилику да се одморимо, имали смо један дан више, а они су играли јуче, данас треба да тренирају. То би требало да буде наша предност", истакао је Ханга. Утакмица између Црвене звезде и Барселоне биће одиграна у петак од 20 часова у "Штарк арени".

Лазић се нада победи уз "подршку навијача и пуну Арену"

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић рекао је да ће екипа покушати да уз навијаче и пуну Арену победи Барселону у 25. колу Евролиге.

"Ми ћемо дати све од себе да завршимо 'дуплу недељу' са позитивним скором, имамо иза себе неколико добрих утакмица и добрих игара, пробаћемо уз наше навијаче и пуну халу да остваримо другу победу", рекао је Лазић.

Подсетио се Лазић да је меч два клуба у Барселони решен у последњем минуту.

"Јесте решен у последњем минуту, али смо током већег дела јурили заостатак, у другом полувремену смо смањили предност и ушли у неизвесну завршницу, коју су они добили. Али доста тога смо научили и извукли из тога на претходним састанцима и сигурно да ћемо спремно изаћи и пробаћемо да смањимо грешке и празан ход", додао је Лазић.

Истакао једа је екипа пуна самопоуздања после победа над Партизаном и Валенсијом.

"У добром смо ритму, поред победа смо одиграли добро, наставићемо у том ритму и сутра и сигуран сам да ће то бити довољно за победу", закључио је Лазић.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара