Читај ми!

Кабокло: Све више разумем улогу у тиму; Доужер: Морамо да одговоримо на енергију Албе

Кошаркаш Партизана Бруно Кабокло изјавио је у Београду да црно-бели желе да пруже најбоље од себе на мечу деветог кола Евролиге против Албе. 

Партизан јe у Минхену поражен од Бајерна 94:85 у мечу осмог кола Евролиге. Црно-бели су по повратку из Минхена одрадили тренинг у Београду.

"Нисмо имали пуно времена да се одморимо или припремимо, али желимо да пружимо најбоље од себе и будемо спремни да се боримо за сваку утакмицу. Имао сам јуче неке грешке у игри, погледали смо данас видео, из тренинга у тренинг све више разумем своју улогу у тиму и трудим се да то пружим", рекао је Кабокло, најефикаснији у редовима Партизана са 19 поена, на конференцији за медије у Београду.

Партизан има три победе и пет пораза у Евролиги, док је Алба на скору 1/7.

"Сутра је нови дан, нова утакмица, морамо да изађемо са другачијим мислима, да се добро припремимо и да урадимо најбоље што можемо", изјавио је кошаркаш Партизана Пи Џеј Доужер.

Он је истакао да су сви у Партизану разочарани поразом у Минхену, али је додао да црно-беле очекује озбиљан меч против Албе.

"Утакмица у Минхену није отишла у нашем смеру, увек смо разочарани када смо поражени, али то кратко траје, јер имамо нову утакмицу за мање од 36 сати, тако да морамо бити спремни. Нисам пуно знао о Алби пре него што сам гледао видео. Играју јако, имају веома агресиван тим. Имају неке играче на које морамо да обратимо пажњу. Они ће играти без притиска, морамо да одговоримо њиховој енергији", истакао је Доужер.

Утакмица између Партизана и Албе биће одиграна сутра од 20.45 часова у "Штарк арени".

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије