Читај ми!

Обрадовић: Мораћемо да радимо на жељи, вољи, борбености и одбрани

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пораза од Бајерна да ће његова екипа морати да ради на вољи, жељи, борбености и одбрани.

Партизан је изгубио од Бајерна 94:85 у осмом колу Евролиге, иако су црно-бели одиграли одличну прву четвртину.

"Пораз је испао велики и деловало је то лака победа домаћина, а пресудио је кош и додатно бацање Франциска на минут пре краја кад је разлика била само један посед. Ми смо одлично играли већи део првог полувремена, после пада и игри смо се вратили у финишу али нисмо успели да дођемо до преокрета", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

На питања да ли је играчима потребна већа мотивација од овако феноменалне атмосфере какву су вечерас направили "гробари" и шта Партизан може да уради да поправи одбрану јер прима превише поена у последње време, Обрадовић је дао јасан одговор.

"Оба питања су добра и лепа, али оба питања су за играче. Да ли можемо да поправимо одбрану? Са оваквим распоредом и начином на који играмо није лако, јер немамо много времена за то, али има неких ситуација које су ствар жеље, да се одигра паметније пре свега и да у тој борби за позицију и скок, да будеш мало храбрији и одлучнији и у том смислу може да се поправи. Оптимисти смо".

Обрадовић је конференцију за медије окончао захвалношћу домаћину.

"Хвала Бајерну и њиховим људима на феноменалној добродошлици, осећали смо се овде као код куће и учинићемо све да им узвратимо на исти начин у Београду", закључио је Обрадовић.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије