Читај ми!

Бараћ: Поносан сам, јер играчи слушају оно што им причам

Тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ изјавио је након меча са Партизаном да је поносан јер играчи слушају оно што прича на тренинзима.

Кошаркаши Меге победили су на домаћем терену екипу Партизана са 88:86 (21:11, 19:18, 29:32, 19:25) у утакмици четвртог кола АБА лиге.

"Наравно да прво желим да честитам својим играчима стварно на сјајном послу. Они су се припремили за ову утакмицу јако добро, дошли су са пуно концентрације, пуно енергије, дефанзивно испуњавали своје задатке и давали пуно више од тога у првом полувремену и резултат тога је што смо такав нападачки тим као што је Партизан свели на 29 поена. Партизану бих пожелео пуно среће у наредним утакмицама", истакао је Бараћ.

Тренер Меге је додао да је поносан што га играчи слушају на тренинзима.

"Као тренер сам најпоноснији на то што су играчи слушали шта им причам претходних дана. Јер ако сам нешто желео то је да отворим утакмицу на овај начин. И ако сам нешто инсистирао то је да ако се деси велика разлика и у случајевима неког прикључка да се игра 40 минута. Заиста 40 минута. То је била нека наша реторика и на клубу и у току саме утакмице.", закључио је Бараћ.

Мега ће у наредном колу гостовати у Подгорици код екипе Будућности.

петак, 14. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије