Читај ми!

Никола Миротић званично потписао за Олимпију из Милана

Никола Миротић је званично постао кошаркаш Олимпије из Милана, потврдио је италијански клуб објавом на сајту. Долазак Миротића је посебно прокоментарисао и власник клуба Ђорђо Армани.

Чини се да је сага о Миротићевом наставку каријере можда окончана мада детаљи још нису обелодањени, а према писањима медија, Миротић је потписао трогодишњи уговор "тежак" укупно пет милиона евра.

Миротић (32) је ново појачање популарних "манекена" у низу, а пре њега у клуб су стигли Дијего Флакадори, Маодо Ло, Исмаел Камагат, Алекс Појтрес, Девон Хол, Гуљелмо Карузо и Ђордано Бортолани.

Власник Олимпије Милано Ђорђо Армани није крио одушевљење због доласка Николе Миротића у клуб и поручио је да је он посебна личност и да је његов долазак поклон навијачима.

"Кад се указала могућност да Николу доведемо у Милано, Лео Дел Орко и ја смо једно другом рекли да треба да учинимо све што је у нашој моћи, поштујући наше принципе, да ову прилику претворимо у стварност. Миротић је шампион доказаних квалитета и посебна личност", истакао је Армани.

Власник "манекена" је навео да су из Олимпије успели да "освоје" Миротића захваљујући кредибилитету који су годинама градили сјајним радом на терену и ван њега.

"Његово довођење у Олимпију је поклон који ће наши навијачи ценити и одлична прилика за цео тим. Уверени смо и да ће се Миротић овде са нама осећати као код куће и да ће, као и други шампиони пре њега, бити срећан што је изабрао Милан", рекао је Армани за клупски сајт.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије