Читај ми!

Финикс се појачава - Долази Бредли Бил, одлази Крис Пол у Вашингтон

Труструки ол-стар Вашингтон визардса Бредли Бил ускоро ће постати нови члан Финикс санса. На другу страну иду Крис Пол, Лендри Шемет и неколико пикова друге рунде, јавља Адријан Војнаровски.

Ас Визардса Бил је укинуо клаузулу без трејда у уговору и самим тим је омогућио формирање нове "велике тројке" у Финиксу са Кевином Дурентом и Девином Букером.

Финализују се детаљи, пре дсвегта око Криса Пола, који жели да буде члан конкурентног тима за прстен, што Вашингтон није. Тражи се трећи тим учесник трејда, који би желео Пола, а у случају да се не нађе, један од најбољих племејкера свих времена ће откупити свој уговор од Визардса и постати слободан агент, јавља Војанровски.

Бил са собом доноси у Финикс и петогодиши уговор од преко 250.000.000 долара, од ког је прошло тек годину дана. Санси ће имати огормних проблема са фонсом за плате, порезом на луксуз и потпису нових играча, са малим уговорима.

Циљ новог власниак Санса Мета Ишбије је очигледно брзо освајање прстена. Тим из Аризоне је у фебруару ове године довео Кевина Дурента у намери да се дође до финала и титуле. На путу су им се испречили Никола Јокић и Денвер нагетси у другој рунди плеј-офа.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се