Читај ми!

Обрадовић: Имамо проблема, најтеже је када неког мораш да склониш из тима

Тренер Кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић каже након победе над Борцем из Чачка да је његов тим био добар у нападу, али не и у одбрани. Истиче да су црно-бели у проблему јер је неколико играча из здравствених разлога било ван тренажног процеса.

Кошаркаши Партизана победили су у Београду Борац из Чачка резултатом 114:84 у утакмици 19. кола регионалне АБА лиге, а тренер црно-белих Жељко Обрадовић задовољан је игром свог тима у нападу, али не и у одбрани.

"Нападачки смо одиграли веома добро, одбрамбено не на нивоу из претходних мечева. Први разлог је ствар мотивације, а друго, Борац је тим који има структуру игре у нападу која је веома занимљива", рекао је Обрадовић после победе против Борца.

Обрадовић каже да Партизан има проблема јер је пред утакмицу одржао један и по тренинг. 

"Имамо проблема, један и по тренинг смо имали пред утакмицу. Последњи тренинг пред Бајерн тројица играча су одрадила свега 15 минута и онда су отишли у хотел. Причамо о Ледеју, Смаилагићу и Трифуновићу. Папапетру није ни путовао. Вечерас је играо, али се види на њему да је био ван пар дана и да је имао температуру. То све оставља последице на организам", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Каже да је пробао да води меч против Борца са доста измена. 

"Највећу минутажу је имао Вукчевић, Ледеју сам јуче рекао да иде кући и да не долази данас уопште. Он је у изузетно лошем стању био. Веома храбро су сва тројица хтела да помогну тиму против Бајерна и то је заиста феноменалан пример. Желели смо да га одморимо и видећемо у каквом је стању. Већ данас су неке ствари позитивније, али да сачекамо сутра и видимо какав ће бити. Нећемо ни њега, а ни друге играче форсирати што се тиче тренинга", нагласио је тренер црно-белих. 

Када је у питању избор четворице странаца за Куп Радивоја Кораћа Обрадовић је рекао да ће узети све факторе у обзир.

"Пре свега стање у којем су играчи. На основу тога ћемо донети одлуку која није лака. Најтеже је увек када мораш неког да склониш из тима. Срећом, имамо два такмичења која су нам изузетно важна, па ће бити времена за све, ко год буде ван тима", рекао је Обрадовић.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво