Читај ми!

Марина Маљковић: Победиле смо, али нисмо играле добро

Селектор женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић после победе у последњем мечу квалификација за Европско првенство против Бугарске (102:76) каже да су се кошаркашице бориле, биле агресивне и да је то најважнија ствар.

Марина Маљковић није била задовољна игром свог тима у убедљивој победи против селекције Бугарске

"Ми дефинитивно нисмо одиграли добру утакмицу, квалитетно као против Хрватске у Београду. Није спорно да дође до малог мањка концентрације, када дођеш овде а већ си се пласирао на Европско првенство, али то није оправдање да играш на оваквом нивоу. Победили смо на крају, али наравно да смо незадовољни и овом утакмицом, Бугарска је успела два пута, иако смо их добили великом разликом на крају, да нам нанесе доста мука и морали смо много да се потрудимо да бисмо их победили", рекла је Маљковић, а преноси сајт КСС.

Капитен Србије Тина Крајишник истиче да, упркос победи са доста великом разликом, нису задовољне игром, нарочито у првом полувремену, где је недостајало доста концентрације, поготово у одбрани.

"Постоје одређене ствари на којима треба да радимо, поправимо или да повратимо оно што нас краси као екипу. На неки начин ова утакмица нам је била тешка и ментално, јер смо већ остварили пласман на ЕП. Бугарска је пружила доста добар отпор и честитам им на томе", рекла је Крајишник.

Александра Црвендакић рекла је да је утакмица била доста тешка, имајући у виду да се екипа већ пласирала на ЕП.

"Честитам екипи Бугарске на великој борбености. Успеле смо да се пробудимо у другом полувремену, није ово била игра коју је требало да покажемо. Имамо доста времена током лета да поправимо неке ствари и спремне дочекамо Европско првенство", поручила је Црвендакић.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво