Обрадовић: Сагорели смо у Истанбулу, АБА је приоритет

Тренер кошаркаша Црвене звезде, Саша Обрадовић, уочи старта АБА лиге против Цибоне у Загребу, изјавио је да екипу чека тешка утакмица, али и поновио да је регионално такмичење приоритет.

Звезда је на старту Евролиге поражена од Фенербахчеа у Истанбулу, а после Цибоне очекује је дуел са Басконијом у елитном такмичењу, у Београду.

"Сагорели смо у Истанбулу, делом и због очекивања, можда и јер је то била прва права утакмица након толике паузе. Управо ту тражимо додатни мотив, да променимо 'климу', одиграмо боље и почнемо на прави начин ово такмичење. Видимо да су у АБА лиги изненађења могућа, свако свакога може да добије, а регионално такмичење је из више разлога први приоритет за Црвену звезду", рекао је тренер црвено-белих.

Један од најискуснијих у екипи Црвене звезде Марко Симоновић много пута играо је против Цибоне у Загребу.

"Очекује нас млада и врло мотивисана екипа, жељна доказивања. Са те стране морамо бити максимално опрезни и поштовати екипу Цибоне, посебно у светлу изненађења на старту првенства. Kошарка се није играла седам месеци и биће нам потребно време да се уиграмо и ухватимо такмичарски ритам. Уз све то, нисмо се ни распаковали, а крећемо на нови пут, нешто што ће такође бити чест случај ове сезоне. Kада на све то додамо и пандемију короне, јасно је да ће свако гостовање бити тешко и неугодно из више углова. Без обзира на све, наш циљ је да кренемо победом у Загребу" рекао је Симоновић.

Утакмица између Цибоне и Црвене звезде игра се сутра од 18 сати.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара