Читај ми!

Шок за Шћепановићев Партизан, пораз од Борца на старту сезоне!

Кошаркаши чачанског Борца направили су велико изненађење већ на старту нове сезоне у АБА лиги и победили Партизан у првом колу. Борац је шокирао црно-беле у хали "Ранко Жеравица", резултатом 87:78.

Новајлија у регионалној лиги, екипа коју предводи некадашњи кошаркаш Марко Мариновић, потпуно заслужено је дошла до тријумфа и великог скалпа на повратку у елиту.

Искористили су гости катастрофално прво полувреме Партизана, који је тако доживео и други пораз од повратка такмичењима, пошто је изгубио и од Хувентуда у Еврокупу.

Борац је на крају прве четвртине имао седам поена предности, да би на петнаестоминутну паузу отишао са +13.

Чачани су доминирали у скоку и купили сваки "други напад", због чега је Партизан морао да заигра агресивније у наставку. То су изабраници Влада Шћепановића учинили и у неколико наврата се приближавали ривалу, али је Борац сваки пут успевао да одоли тим нападима.

Борац је имао петорицу двоцифрених играча – најефикаснији је био Ђоковић са 12 поена и четири асистенције, по 11 поена додали су Торнтон и Чарапић, док су по 10 имали Милетић и Џонс.

Са друге стране, код црно-белих се истакао Огњен Јарамаз са 21 поеном, Гордић је имао 13, три више од Ерика Мике. Потпуно је подбацио нови играч Партизана Немања Дангубић, који се за скоро 28 минута на паркету није уписао у листу стрелаца.

Шћепановићев тим мораће да поправи форму, али ће имати тежак посао и у следећем колу, јер за седам дана дочекује Будућност. Борац ће дан касније наставити паклен ритам дуелом са Црвеном звездом.

У осталим утакмица Мега Сокербет протутњао је кроз Лакташе и победио Игокеу резултатом 84:62, док је Будућност имала лаган посао на свом паркету против Сплита – 84:59.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара