”Свемирац” је решење за Хјустон

Хјустон има проблем, али Хјустон вероватно има и решење када је у питању упражењено место тренера. Његово је име је Сем Касел, а надимак ”свемирски човек”.

Наиме, како преноси И-Ес-Пи-Ен, Касел је прва опција за наследника Мајка Д’Антонија, који је ”дигао сидро” после испадања од Лејкерса у полуфиналу Запада (4-1).

Касел је тренутно заузет, пошто ради као први асистент Доку Риверсу у Лос Анђелес Клиперсима, али ће после завршетка сезоне извесно променити средину и радно место.

Наиме, постоји обострана жеља за сарадњом њега и ”Ракета” из Хјустона, са којима је Сем као играч освојио две титуле шампиона (’93 и ’94).

После тога је и на самом крају успешне играчке каријере славио и са Бостон селтиксима 2008. године (тренер му је тада био већ поменути Док Риверс), да би се од наредне године упустио у тренерске воде почевши на месту помоћника у Вашингтону.

Како се наводи, Касел верује да је дошао прави тренутак да се осамостали у тренерском послу, а у Хјустону се пак надају да би управо он могао да Хардена, Вестбрука и франшизу из Тексаса одведе до толико жељеног новог прстена.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије