Читај ми!

Кошаркашки свет бруји о Николи Јокићу: Доказао је да је звезда, да је најбољи

Феноменалном партијом против Клиперса у шестом мечу полуфинала Западне конференције, Никола Јокић још једном је одушевио кошаркашки свет. Речи хвале на рачун српског центра упутили су саиграчи из репрезентације, европски али и светски стручњаци, као и легендарни НБА кошаркаши.

Нагетси су одбили да се предају, упркос вођству Клиперса од 3:1 у серији, али и заостатку од 19 поена у шестој утакмици.

Денвер је на крилима Николе Јокића, који је постигао 34 поена, имао 14 скокова и седам асистенција, направио преокрет и изборио "мајсторицу", односно седму утакмицу у серији.

Мајсторије Николе Јокића измамиле су коментаре најпознатијих кошаркашких медија, портала, кошаркаша, али и легенди овог спорта. Ирвин "Меџик" Џонсон један је од њих.

"Нема дилеме да је Никола Јокић доказани суперстар, који је са 34 поена, 14 скокова и седам асистенција водио Денвер до преокрета и победе", рекао је петоструки НБА шампион и легенда Лејкерса "Меџик" Џонсон.

"Нисам мислио да ћу ово рећи, али Кавај Ленард није најбољи кошаркаш у овој серији, а притом је веома добар. Јокић је најбољи, он је кошаркаш за којег Клиперси немају решење", рекао је Грег Ентони, некадашњи НБА кошаркаш, а данас аналитичар најјачег кошаркашког првенства на свету.

Јокић је засенио и саиграче из Денвера, али и репрезентације, поготово Немању Недовића и Богдана Богдановића, који су током меча на друштвеним мрежама коментарисали његове потезе.

"Јокић је вечерас био најбољи кошаркаш на свету", изјавио је Николин саиграч из Денвера, Мајкл Портер јуниор.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво