Читај ми!

Неодустајање Јокићевог Денвера

Денвер нагетси су преживели, а најбољи када је то било најпотребније био је српски центар Никола Јокић, који је за кључну реч седме утакмице серије против Јуте изабрао "неодустајање", што је уједно било оно што је његов тим водило до великог преокрета.

Нагетси су успели оно што је пошло за руком малом броју тимова, односно да се врате из заостатка од 3:1 и добију серију.

Након нестварних утакмица Џамала Марија и Донована Мичела на другој страни, седми меч обележио је "Џокер".

Поред 30 поена, 14 скокова и 4 асистенције, Јокић је погодио шут који се испоставио као последњи на мечу, за коначних 80:78. Срећа за Денвер је била и то што је шут за победу Мајка Конлија ипак изашао из обруча.

"Мајк (Конли) је имао отворен пут ка кошу, али је лопта изашла из обруча. Срећни смо, имали смо заостатак од 3:1. Стварно не знам колико екипа је успело да се из тога врати, али ми нисмо желели да одустанемо", рекао је Јокић после утакмице и нагласио кључну реч – неодустајање.

Он је прокоментарисао и игре свог колеге Џамала Марија.

"Џамал је одиграо феноменалне утакмице, нисам могао само да га пустим да оде и 'умре' тамо. Ја сам његов партнер, морао сам да му помогнем као што је и он мени помагао", рекао је између осталог Јокић.

Денвер ће у наредној рунди плеј-офа играти против Лос Анђелес клиперса.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије