Одлазак нежног дива

Kошаркашки свет опрашта се од доскорашњег играча Црвене звезде Мајкла Оџа, који је данас преминуо од последица срчаног удара.

Бивши саиграчи Владимир Штимац, Чарлс Џенкинс, Били Берон, Душан Ристић међу првима су се опростили од нигеријског центра путем Твитера, а исто је урадио и бивши капитен црвено-белих Лука Митровић.

"Не желим да верујем у ово", написао је Штимац, док је реакција Џенкинса била следећа: "Реците ми да ово није истина."

Нови кошаркаш Зенита Берон, у претходне две сезоне саиграч са Оџом у Црвеној звезди, реаговао је једном речју: "Дођавола", написао је Берон и ставио сузу.

"У шоку сам! Не могу да верујем да је ово стварно. Почивај у миру, велики брате", написао је Душан Ристић, однедавно играч Бреше.

ЈСД Партизан, на чијем фудбалском стадиону је Нигеријац преминуо током индивидуалног тренинга, огласило се после трагичног догађаја.

"ЈСД Партизан изражава искрено саучешће поводом изненадне смрти нигеријског кошаркаша Мајкла Оџа. Оџо је преминуо током индивидуалног тренинга на стадиону ФК Партизан од последица срцаног удара", написао је на Твитеру ФК Партизан.

Од доскорашњег играча Звезде опростио и "вечити" ривал КК Партизан.

"Последњи поздрав великом ривалу! Почивај у миру", навели су црно-бели.

Поруку саучешћа пријатељима и породици, послали су и евролигаши Фенербахче, Олимпијакос и ЦСКА из Москве, наводећи да су погођени његовим прераним одласком.

Од Оџа су се, између осталих, опростили и Марко Кешељ, Богдан Богдановић, Рашон Томас, Ратко Варда, Дино Радончић, Ђиђи Датоме, Николас Батум... 

"Био си достојан противник, одличан ривал, али и велики нежни див ван терена. Увек ћемо се сећати великих борби на терену", поручили су из Будућности, уз саучешће породици и KK Црвена звезда.

Оџо је преминуо од поседица срчаног удара.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво