Харден заражен коронавирусом

Кошаркаш Хјустон рокетса Џејмс Харден заражен је коронавирусом, преносе бројни амерички медији. Два најбоља играча тима из Тексаса (Харден и Вестбрук) нису отпутовала са остатком екипе у Орландо на завршницу сезоне.

НБА лига је у све већим проблемима из дана у дан и све више се доводи питање наставка сезоне.

Након Расела Вестбрука, коронавирусом је заражен и Џејмс Харден, те је питање шта ће бити са Хјустоном у наставку сезоне.

Харден, попут Вестбрука, није отпутовао са остатком екипе у "мехур" у Орландо, већ се нада да ће касније моћи да се прикључи саиграчима.

Џејмс Харден има 30 година, а у Хјустон је дошао из Оклахоме 2012. године. "Брада" је пре две сезоне био проглашен за најкориснијег играча НБА лиге. Осам пута био је члан "Ол-стар" тима, у пет наврата део најбоље петорке НБА, два пута најбољи стрелац регуларне сезоне, једном најбољи асистент, а освојио је и титулу најбољег шестог играча.

Поред проблема због играча који су заражени коронавирусом и који нису путовали за Флориду, НБА брине и дисциплина самих играча у "мехуру", јер су се већ појављивали случајеви кршења прописаних правила.

 

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво