КК Будућност: Поново ћемо чекати шансу из другог плана

Кошаркашки клуб Будућност саопштио је да циљеви клуба остају исти у наредној сезони и да ће своју шансу чекати из другог плана. У наредних 15 дана обавиће се разговор са стручним штабом у вези са плановима и стратегијом у којима ће посебна пажња бити посвећена младим селекцијама и играчима.

Како се наводи, Управни одбор клуба изразио је жаљење што се ниједно такмичење није завршило.

"Закључак је да су амбиције клуба за наредну сезону непромењене. Будућност ће се трудити да у наредној сезони, по квалитету буде међу првих пет тимова и да из другог плана чека своју шансу, као што је то била стратегија и претходне сезоне", стоји у саопштењу објављеном на сајту клуба.

КК Будућност истиче да ће у наредној сезони дати приоритет домаћим играчима, као и да за први тим имају 10 играча међу којима су Џастин Кобс, Никола Ивановић, Петар Поповић, Федор Жугић, Суад Шеховић, Игор Дробњак, Милић Старовлах, Алекса Илић, Данило и Зоран Николић.

"Највећи акценат је на младим селекцијама, развојном тиму и младим селекцијама Студентског центра, као и популарисању и развоју кошарке у Црној Гори. План Будућности да је да кроз учешће развојног тима у АБА лиги и кроз такмичарску сезону обезбеди гро црногорских квалитетних играча", истиче се и додаје да је циљ да се у наредних 15 дана обави разговор са стручним штабом у вези са плановима и стратегијом.

"Потребно је да се нађе најбоље решење када је у питању стручни штаб првог тима Будуцност и развојног тима Студентски центар, како би се у наредне три године реализовао план развојног центра у склопу Будућност са посебним фокусом на нове нараштаје и развој талентованих младих играча", закључује се у саопштењу КК Будућност.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије