Партизан предвођен Тринкијеријем се спрема за наставак

Италијански стручњак Андреа Тринкијери стигао је у Србију из Милана и прикључио се екипи Партизана, коју је водио на тренингу.

Партизан наставља да се припрема за евентуални наставак сезоне, а црно-бели ће у наставку бити јачи за шефа струке, Андреу Тринкијерија.

Италијански стручњак се вратио из Милана, где је са породицом провео неколико недеља за време трајања пандемије коронавируса.

Како су навели из клуба, Тринкијери је након обављеног теста и негативног резултата на коронавирус добио потврду да се може нормално кретати и обављати свој посао.

Тринкијери је већ одржао тренинг са играчима, па ће Партизан моћи да настави са припремама за евентуални наставак сезоне.

Тринкијери, сем Рашона Томаса, који није напуштао Србију, на располагању нема америчке кошаркаше, пошто су се они вратили за САД.

Партизан се окупио и са тренинзима наставио 4. маја, прво индивидуалним, потом у природи на Кошутњаку, а од понедељка су се црно-бели тренинзима вратили у дворану.

Екипа Партизана пре прекида сезоне заузимала је лидерску позицију на табели АБА Лиге, коло пред крај регуларног дела такмичења, док је у Еврокупу изборила пласман у четвртфинале, где је уз предност домаћег терена, требало да се састане са руским Униксом.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије