Црногорац у епизоди ”Ко ће други, ја ћу први”

НБА тим из Орланда отворио је данас свој тренинг центар за индивидуални рад, а први је на терену био црногорски центар Никола Вучевић.

За Црногорце се прича да су лењи, али црногорски кошаркаш на привременом раду у Америци Никола Вучевић је изузет из тог стереотипа.

Наиме, он је први из екипе Меџика искористио могућност да одради тренинг у комплексу тима са Флориде, који је од данас отворен за рад, у уз строга правила заштите и физичкe раздаљине.

То је први корак који предстоји свакој франшизи на путу повратка и наставка НБА сезоне, за шта су шансе значајно порасле након састанка комесара Адама Силвера и представника клубова и играча.

"Добар је осећај вратити се и урадити неке вежбе. Али и даље желим да сви будете безбедни, паметни, да слушате стручњаке. Још је опасно за све нас. Али, будите безбедни, слушајте стручњаке и видимо се ускоро", рекао је Вучевић том приликом.

Популарни ”Вуч”, иначе велики навијач Црвене звезде, и ове прекинуте сезоне био је најбољи играч тима и просечно бележио дабл-дабл учинак од 19,5 поена и 11 скокова. 

Орландо се, иначе, спомиње и као место где би сезона могла да се приведе крају, пошто је прекинута пре више од два месеца након што је Руди Гобер био позитиван на коронавирус.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара