Леброн Џејмс: После свега да одустанемо? Не!

Сезона у НБА лиги је у прекиду и неизвесност око њеног наставка и даље траје, али се најбољи играч данашњице Леброн Џејмс нада повратку и завршетку сезоне на паркету, што би њему и Лејкерсима пуно значило након свега што су до сада заједно прошли ове године.

Пуно пажње привукла је изјава Леброна Џејмса почетком марта, када је, док је ковид 19 био још увек само кинески проблем, одбацио идеју да игра утакмице без присуства публике.

Ипак, брзо је "краљ" ревидирао став када је увидео које изазове и проблеме са собом доноси пандемија коронавируса.

Готово месец дана од прекида сезоне Леброн поручује да би ипак волео да се сезона заврши на паркету, извесно без гледалаца.

"Ако дође до тога да играмо без наших навијача, знаћемо да су они ипак духом са нама. Знам да ће нас подржавати путем интернета, на својим телефонима, на својим таблетима и гледати нас како се играмо, и надам се да ћемо моћи да акумулирамо ту енергију коју ћемо сигурно од њих добити. Стварно се надам да ћемо то моћи да каналишемо, да је усмеримо и да се повежемо, било да играмо у празном Стејплс центру или некој другој, изолованој локацији”, поручио је Џејмс, а преноси И-Ес-Пи-Ен. 

Искрено се нада да ће се сезона завршити на терену. 

"Верујем да када се пандемија стави под контролу, и када се стекну услови за наставак активности, треба да завршимо сезону на паркету. Мислим и осећам да је то могуће, да се вратимо и да радимо оно што волимо. Ако се већ спомиње Лас Вегас или неке друге изоловане локације где ћемо сви бити безбедни, не само на терену већ и ван њега, ја сам за то", каже Леброн.

Прва звезда и предводник нових Лејкерса додаје да је веома задовољан и поносан на сезону коју су он и саиграчи имали и шта су до сада постигли. 

"Све што смо прошли ове сезоне, сви ти успони и падови, како на терену тако и око њега, све што смо морали да издржимо као Лејкерси, сви ми играчи и чланови стручног штаба и целе организације, било је заиста превише. И после тога да одустанемо? Не! Али изузетно сам поносан због свега што смо успели да постигнемо за тако мало времена. Урадили смо нешто заиста специјално", закључио је "краљ".

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије