Денвер славио против ослабљеног Милвокија, Јокић солидан

Кошаркаши Денвер нагитса савладали су пред својом публиком најбољи тим лиге, екипу Милвоки Бакса са 109:95. Никола Јокић није био на свом уобичајеном нивоу, постигао је десет поена, уз девет скокова и седам асистенција.

Тим из Колорада уписао је на свој конто 33 победу у првенству и уз 21 пораз налази се на трећем месту на Западу.

Победа Денвера у "Пепси центру" није долазила у питање на овом мечу. Бакси су почетком последње деонице успели да приђу на само два поена разлике али су Нагетси серијом од 8:0 одбили налет ривала.

Екипа из Висконсина била је знатно ослабљена. Бакси су играли без прве звезде тима Јаниса Адетокунба. Такође није било ни Криса Мидлтона, Брука Лопеза, Ерика Бледосоа...

Српски центар Никола Јокић није био претерано расположен у овом дуелу. Провео је на паркету непуних 30 минута и забележио десет поена (4-13), девет скокова и седам асистенција. Тим Мајка Мелоуна предводили су Џамал Мари са 21, и Пол Милсап са 20 поена и десет скокова.

У тиму Бакса, који су и даље лидери лиге са скором 53-12, истакао се Кајл Корвер са 23 поена и са по четири скока и асистенције.

У осталим ноћашњим мечевима актуелни шампион НБА Торонто репторси славили су у Солт Лејк Ситију против Јуте 101:92, док је Атланта после два продужетка савладала Шарлот 143:138.

Тим из Торонта до славља у Јути предводили Серж Ибака са 27 поена и 13 скокова, Паскал Сијакам са исто толико поена, 11 скокова и 8 асистенција и Кајл Лаури уз 21 поеном. Џо Инглс уписао је 20 поена за "џезере".

У Атланти је виђен изузетно занимљив дуел где је домаћин дошао до победе после два продужетка.

Тријумф домаћину у "Стејт Фарм арени" донео је Диандре Хантер који је на 13 секунди до краја реализовао три слободна бацања и донео Хоксима недостижну предност.

Тре Јанг је био најефикаснији у редовима Хокса уз 31 поен и 16 асистнција. Џон Колинс имао је 28 поена и 11 скокова.

Код Хорнетса, Тери Розир био је најефикаснији са 40 поена, док је Девонте Грејем додао 27 уз 10 асистенција.

Резултати:

Атланта - Шарлот 143:138 (пп)
Денвер - Милвоки 109:95
Јута - Торонто 92:101

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара