Звезда годину отвара са Бајерном, Шакота жели нову победу

Кошаркаши Црвене звезде мечом Евролиге на свом терену против минхенског Бајерна сутра отварају 2020. годину, а циљ је победа, нагласио је тренер Драган Шакота.

Шакота је исхвалио следећег противника, којег са клупе води најтрофејнији тренер у историји Црвене звезде Дејан Радоњић, али очекује праву партију свог тима.

"Наш циљ остаје и даље да покушамо да победимо у свакој утакмици. Класика је већ рећи да су тешке утакмице у Евролиги, Бајерн је стабилан, има добре резултате, првак је и очекујемо другачију екипу по начину играња од оних које смо играли у последње време. Јако су добро организовани у игри испод коша, из чека произилазе отворени шутеви, тиме се бавимо већ неколико дана, у нади да ћемо у пуној дворани, уз гласну подршку, одиграти добру утакмицу", рекао је Шакота, преноси клупски сајт.

Центар Владимир Штимац истиче да су у новој години жеље победе у свим такмичењима.

"Бајерн је изванредна екипа, са изванредним тренером. Максимално смо окренути тој утакмици, спремали смо се, играћемо сваку утакмицу као да је последња. Често кажем биће грешака, биће свега, али морамо на крају сваке утакмице да изађемо са паркета са сазнањем да смо дали 100, па и 200 одсто наших могућности", рекао је Штимац у најави овог меча и позвао навијаче да дођу у што већем броју.

Утакмица се игра сутра од 19 сати у Штарк арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије