Милојевић: Свака победа нам је злата вредна

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић, после победе против ФМП-а, рекао је да је његов тим коначно пронашао жељену форму.

Кошаркаши Меге на тријумфалан начин завршили су 2019. годину, пошто су у 13. колу АБА лиге савладали ФМП 95:91 у хали спортова "Ранко Жеравица", што им je трећа победа у реигоналном такмичењу.

"У ситуацији у којој смо свака победа је злата вредна. Евидентно је да играмо боље, да смо коначно пронашли жељену форму. ФМП је једна од најбољих екипа у лиги, најпријатније су изненађење регионалног такмичења. Ако смо њих успели да победимо, то је доказ да можемо да играмо против свих", рекао је Милојевић после меча.

Он је истакао да је нејгов тим био храбар и да није одустајао ни у тренуцима када је ривал био бољи.

"Били смо храбри, а када је ФМП играо добро нисмо посустали. Са Перијем и Ненадићем добили смо много. То су карактерни играчи, прави фајтери и то се добро пренело на екипу. Ово је добар подстрек за моју младу екипу да будемо још бољи. ФМП-у и Влади Јовановићу желим много среће у наставку такмицења", закључио је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије