Адетокумбо је незаустављив, Оклахома боља од Клиперса

Јанис Адетокумбо одиграо је још једну маестралну партију и водио Милвоки баксе до победе над Индијаном. Тријумфе у ноћи између недеље и понедељка у НБА лиги остварили су још Бостон селтикси и Оклахома сити тандер.

Бакси су наставили доминацију на Истоку и декласирали Пејсерсе, резултатом 117:89.

Јанис је поново био доминантан, за 31 минут је постигао 18 поена (8-17 из игре), имао чак 19 скокова и девет асистенција. Ефикаснији од њега био је само Весли Метјуз са 19 поена, док су по 17 додали Хил и Лопез.

У редовима Индијане Донатас Сабонис је био прва фигура са 19 поена и 18 ухваћених лопти.

Милвоки сада има 27 победа и само четири пораза, налази се на првој позицији, док су Пејсерси пет места ниже са скором 20-10.

У једном од дербија Оклахома је после великог преокрета победила Клиперсе са 118:112.

За госте није играо Кавај Ленард којег тренер Док Риверс често одмара, али су они успели и без њега да дођу до великог вођства. Средином друге четвртине имали су чак 18 поена предности, међутим, нису успели да га задрже.

Најефикаснији код победника био је Шеи Гилџус-Александер са 30 поена, а пратио га је Денис Шрудер са 26.

Код Клиперса, Лу Вилијамс је уписао 22 поена и седам асистенција, док је повратник у Оклахома сити Пол Џорџ стао на 18.

ОКЦ има скор 15-14, а Клиперси 22-10.

Бостон селтикси су упркос лошој првој четвртини успели да се врате и савладају Шарлот – 119:93.

Екипа из "ТД гардена" је губила 30:37 након првих 12 минута, али је надокнадила минус већ у следећој, да би у наставку сусрета обезбедила лаган тријумф.

Убедљиво најбољи појединац био је Џејсон Тејтум са 39 поена и 12 скокова, а пратио га је Кемба Вокер са 23 поена.

У редовима Шарлота, Девонте Грејем је уписао дабл-дабл (23 поена и 10 асистенција), док је Бисмарк Бијомбо забележио 18 поена.

Ово је била 20. победа Бостона, уз седам пораза, па они сада гледају у леђа првопласираном Милвокију на Истоку. Шарлот је на деветој позицији са 13 победа и 20 пораза.

У утакмици Лос Анђелес лејкерса и Денвера, Нагетси су искористили одсуство Леброна Џејмса и победили, уз још једну добру партију нашег Николе Јокића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се