Јокић и Нагетси искористили одсуство Џејмса и срушили Лејкерсе

Кошаркаши Денвер нагетса наставили су серију у НБА лиги и победили Лос Анђелес лејкерсе са убедљивих 128:104. Екипа из Колорада је искористила одсуство најбољег играча Лејкерса Леброна Џејмса и лако дошла до шестог узастопног тријумфа.

Леброн је добио дан одмора и то се одмах осетило у игри "језерџија", који у финишу нису могли да парирају расположеним противницима.

Денвер је после уједначеног првог полувремена заиграо много боље у другом, одлепио се током треће деонице, да би у четвртој отишао на 20+ и решио питање победника.

Нагетсе су предводили Пол Милсап са 21 поеном и Гери Херис са 19 и пет асистенција. Српски центар Никола Јокић је на паркету провео нешто више од 27 минута и за то време убацио 18 поена (5-8 из игре), шест скокова и пет асистенција.

У домаћем саставу најбољу партију пружио је Ентони Дејвис са 32 поена и 11 асистенција.

Лејкерси, упркос поразу, остају лидери конференције са 24-6, док је Денвер сад други са 20-8.

Резултате осталих утакмица погледајте ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се