Јокић: Драго ми је да су лопте улазиле

Никола Јокић наставио је да подиже форму и доноси победе Денвер нагетсима. Јокић је још једном био прва фигура утакмице, овога пута у победи над Њујорк никсима (111:105).

Момак из Сомбора био је најефикаснији појединац сусрета, на паркету је провео нешто мање од 36 минута и за то време постигао 25 поена (10-22 из игре, 2-5 тројке), уз 10 скокова и пет асистенција.

Никола је тако наставио са одличним играма из претходне седмице у којој је просечно бележио 24,3 поена, 11,7 скокова и скоро осам асистенција по утакмици. За то време екипа из Колорада је покренула низ од три узастопне победе.

"Покушао сам да будем агресиван. Најбоље што можете код отворених шутева јесте да будете сигурни, добро се наместите и покушате. Имао сам неколико отворених позиција и лопте су улазиле, драго ми је да јесу", рекао је Јокић.

Јокић је образложио и једну од својих карактеристичних асистенција, када је у одбојкашком стилу проследио лопту до Вила Бартона.

"Видео сам га док сам шутирао 'флоутер', зато је лопта можда била мало краћа, али док је летела ударио сам је ка њему."

За крај, покушао је да објасни шта је разлог што је тим испустио 20 поена предности из првог полувремена.

"Десило нам се то неколико пута током сезоне. Драго ми је водимо, а не да заостајемо. Успели смо да пронађемо начин да сачувамо вођство. У другој четвртини смо направили три-четири узастопне грешке, вратили смо их у живот, док у трећој имали добар 'моментум'. Ми нисмо погађали, чак ни полагања, играли лоше у дефанзиви и то им је дало шансу. Зашто не успевамо да задржимо вођство, то не знам. Дешава се", закључио је Јокић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво