Кокошков за РТС: Без страха, али и без потцењивања

Недавно изабрани селектор Србије Игор Кокошков поручио је за РТС после жреба за олимпијски квалфикациони турнир да приступ на том турниру мора да буде максималан, јер се сваки лош дан или меч кажњавају, те да не сме бити потцењивања али ни страха.

Кошаркаши Србије добили су данас противнике за олимпијски кавлификациони турнир који ће се играту у Београду крајем јуна наредне године.

Тим поводом контактирали смо новог селектора Србије Игора Кокошова и од њега затражили коментар жреба одржаног у Швајцарској:

"Поштујем све наше противнике који ће бити у на турниру у Београду, али ми не смемо да се плашимо никога. Нећемо бити наивни да неког потценимо и наш приступ свакој утакмици биће максималан, јер се ради о елеминационом систему такмичења где се један лош дан и једна лоша утакмица кажњавају. Са неким од ових тимова смо играли прошлог лета и имали позитиване резултате. Али понављам, наш фокус ће бити на нама самима", рекао је Кокошков за сајт РТС-а и додао:

"Ми контролишемо нашу припрему за предстојеће лето. Желим нашим играчима да буду здрави, да имају успешне сезоне са својим тимовима, а онда да сакупимо све најбоље што кошарка у земљи Србији има и да испунимо очекивања љубитеља кошарке да се национални тим квалификује за ОИ у Токију", закључио је Игор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво