Богдан: Волео бих да останем у Кингсима, али не журим са одлуком

Српски кошаркаш Богдан Богдановић проговорио је о потенцијалном напуштању Сакраменто кингса. Пре неколико дана појавила се информација да ће Богдановић на крају сезоне одлучити да постане ограничени слободни агент и покушати да нађе нови клуб.

Ту информацију пренео је новинар Сакраменто Бија Џејсон Андерсон, који тврди да српски бек највероватније неће продужити сарадњу са Кингсима до 21. октобра, већ ће на лето пробати да добије уноснији уговор.

Богдановић је добио званичну понуду од Кингса вредну 52 милиона долара за четворогодишњи уговор, уколико продужи сарадњу у наредних седам дана.

"Волео бих да останем", рекао је некадашњи играч Партизана и Фенербахчеа.

Међутим, оставио је могућност да не потпише у току ове недеље, што аутоматски значи да размишља о одласку.

"Сви знају да волим Сакраменто. Ово је одличан тим. У овом моменту сам срећан, био сам задовољан и протеклих година, али не желим да журим са одлуком. Видећемо. Можда уговор потпишем сутра, можда за месец дана. Ко зна...", додао је Богдановић.

У протеклој сезони у Кингсима српски кошаркаш је бележио 14,1 поен, 3,8 асистенција и 3,5 скокова по сусрету за око 27 минута на паркету у просеку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара