Барса представила Миротића, најплаћенијег играча Европе

Никола Миротић, шпански кошаркаш црногорског порекла, потписао је данас уговор и званично постао кошаркаш Барселоне, али и најплаћенији играч у историји европске кошарке.

По још увек не потврђеним инофрмацијама, Миротић ће годишње зарађивати око 4,5 милиона евра, што је више него било који играч на Старом континенту.

Он је са каталонским гигантом, који у новој сезони има највеће могуће амбиције, потписао уговор на три године (до 2022.), уз опцију за четврту. 

О преговорима и како је до доласка дошло, рекао је:

"Био је то леп процес. Имали смо састанак и након неког времена размишљајући и размишљајући о одлуци са својом породицом одлучио сам да је долазак у Барсу најбоља опција."

Што се тиче притиска, Миротић сматра да у Барси увек постоји притисак да се освоје титуле, и додао да је разговрао са тренером Пешићем:

"Објаснио ми је како види тим, био је срећан и амбициозан, баш као и ја. Обоје делимо исто мишљење и циљеве", рекао је Миротић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво