Соња Петровић за РТС: Ко год да буде противник, неће бити лако

Кошаркашице Србије допутовале су из Зрењанина за Београд где су испуниле први циљ на Европском првенству. Соња Петровић сматра да, ко год да буде противник у четвртфиналу, неће бити лако.

Након победа над Белорусијом, Русијом и Белгијом, заузеле су прво место у групи и обезбедиле су директан пласман у четвртфинале. Самим тим, имаће и три дана одмора и довољно времена да се припреме за утакмице у Штарк Арени.

"Ко год да дође, неће бити лако. Било која екипа која дође до четвртфинала, заслужила је ту да дође. Летонија је десеткована, нису се одазвале све играчице из различитих разлога. Али, оне су увек борбене, увек играју са много енергије. Можда су једина екипа која нама може да парира на том пољу. С друге стране, Шведска по именима има звучнију екипу, али делује да нису током првенства још кликнули и показали свој пуни квалитет", рекла је Соња Петровић за РТС.

Противник у четвртфиналу ће им бити победник дуела Летонија - Шведска. Директан пренос тог меча је на Другом програму РТС од 17 сати и 30 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се