Николина Милић: Наш посао још није готов

Кошаркашица Србије Николина Милић, пред меч са Белгијом, изјавила је да тим од самог почетка мора да наметне свој ритам како би остварио и трећу победу на Европском првенству. Утакмица почиње у 20.30. Пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети.

Дебитанткиња у српском тиму истакла је да је Белгија екипа која поседује велики квалитет и да је то тим саставаљен од високих играчица које форсирају контранападе.

"Биће јако тешка утакмица, очекујемо борбу до последњег минута. Мислим да је битно да будемо концентрисане од самог старта, да не дозволимо противнику да уђе у свој ритам игре", рекла је Танјугу Милић после тренинга.

Центар српске репрезентације у дуелу против Русије пружила је одличну ролу са 14 поена и шест скокова и била је једна од најзаслужнијих за тријумф који је обезбедио другу фазу такмичење и селидбу у београдску Штарк арену.

"Све то произилази из тимске игре која нас карактерише. Мислим да је добро што на свакој утакмици неко други искочи и да свој допринос. Надам се да ћу пружити добру партију и против Белгије. Арена јесте загарантована, али наш посао још није готов", рекла је Милић.

Утакмица између Србије и Белгије игра се вечерас од 20.30. Пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара