Црвендакић: Фокус на Белгију, па онда Арена

Кошаркашица Србије Александра Црвендакић изјавила је да ће дуел са Белгијом у трећем мечу на Европском првенству бити другачији у односу на претходна два против Белорусије и Русије.

Крилни центар српске репрезентације истакла је да је Белгија једна искусна екипа са играчицама које годинама играју Евролигу и женску НБА лигу, као и младим талентованим кошаркашицама, али како каже, утакмице добија тим, а не играчи.

"Белгија игра другачије од остале две екипе, доста су брже. Знамо да треба да играмо као јуче, иако то није наш максмимум, али тотално је другачије него први дан. Поносна сам на све девојке што смо изашле на терен и показале да оно против Белорусије није била наша права игра. Знамо да морамо да исправимо многе ствари, али некако је то све дошло на своје. Чека нас тешка утакмица, која треба да се добије као и свака друга", рекла је Црвендакић новинарима после тренинга у "Кристалној дворани".

Претходна два меча српске репрезентације обележиле су осцилације, а Црвендакић истиче да то може да се спречи само јединством и подршком међу кошаркашицама.

"Боримо се, подржавамо се. Наравно да ћемо имати лоше тренутке и 'жуте минуте', али само та нека подршка шта год да се дешава. Имамо једна другој леђа што је најбитније", рекла је Црвендакић.

Она је додала да играчице још не размишљају од одласку у београдску "Штарк арену", где ће играти другу фазу на ЕП.

"Још нисмо размишљале о томе. У глави нам је следећа утакмица, идемо корак по корак. Фокусиране смо на посао који треба да одрадимо сутра, причале смо о Арени и једва чекамо, али фокус је на Белгију", закључила је Црвендакић.

Меч између Србије и Белгије игра се у недељу од 20.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво