Бутулија: Против Русије смо се искупиле за све

Кошаркашица Србије Дајана Бутулија, једна од најзаслужнијх за синоћњу победу у Зрењанину против Русије, рекла је да се тим у том мечу искупио за лошу игру на отварању Европског првенства против Белорусије. Победом против Русије, изабранице Марине Маљковић обезбедиле су другу фазу такмичења и играње пред публиком у београдској "Штарк арени".

"Мене је било срамота због игре против Белорускиња. Играли смо све што није наша игра и публика није била уз нас када је видела да се не боримо у нашем стилу. Против Русије смо се искупиле за све, а и публика нас је бодрила на прави начин", рекла је Бутулија новинарима после меча.

Она је истакла да је "грч" у првом мечу на ЕП био нормална појава, с обзиром да је Србија један од домаћина првенства.

"Нормално је да је у првој утакмици било притиска. Домаћини смо, можда се многе играчице нису сусреле са пуном халом у свој земљи", рекла је Бутулија, која је меч завршила са 15 поена и шест ухваћених лопти.

Постизала је кошеве у преломним тренуцима, али плејмејкерка српског тима није претерано желела да коментарише свој учинак.

"Трудила сам сам и желела сам да дам свој максимум и са 33 године", рекла је Бутулија.
Победом против Русије, изабранице Марине Маљковић обезбедиле су другу фазу такмичења и играње пред публиком у београдској "Штарк арени".

Са које позиције Србија иде у четвртфинале, биће познато сутра после меча с Белгијом од 20.30.
"Узбуђени смо због играња у Арени, али желимо да се заврши трећа утакмица у групи, па ако Бог, да добијемо и то", закључила је Бутулија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво