Мијаиловић: Одлука Евролиге мотив више за нову сезону

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да ће изостанак специјалне позивнице Евролиге бити мотив више за наредну сезону.

"Желео бих да се захвалим свима у клубу на великом труду и раду који су уложили у добијање специјалне позивнице за учешће у Евролиги. Иако је она изостала, из свега што смо прошли морамо извући оно најбоље и најкорисније и на прави начин се спремити за наступајућу сезону у којој ћемо дати све од себе да изборимо учешће у најквалитетнијем европском такмичењу."

„Да ли кроз Еврокуп или кроз АБА лигу, остаје да се види."

"Неретко периоди уложеног труда и постигнутих резултата не долазе истовремено. Верујемо да смо на добром путу и да ћемо вратити Партизан тамо где припада - међу најбоље тимове Европе", истакао је Мијаиловић, а преноси клупски сајт.

Спортски директор црно-белих Никола Лончар рекао је да одлука Евролиге не мења много у начину на који ће Партизан приступати припремама за наредну сезону.

"Спортски смо прихватили одлуку Евролиге и видимо је као мотивацију да у наредној сезони учинимо све како би били конкурентни и у Еврокупу и у АБА лиги, такмичењима кроз које ћемо покушати да изборимо место у друштву најбољих. Већ имамо одређене планове како да појачамо тим, наравно уз јаку базу домаћих играча. Још једна предност биће нам континуитет у раду тренера Тринкијерија који ће бити са тимом од старта припремног периода", поручио је Лончар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво