Дејвис изабрао: Лејкерси, Никси или Клиперси

Кошаркаш Њу Орлеанс пеликанса Ентони Дејвис одредио је три дестинације где би желео да настави каријеру и предложио их генералном менаџеру свог тима. Лејкерси најближи довођењу "обрве".

Дејвис је у Лос Анђелесу други пут одржао састанак са генералним менаџером Пеликанса, Дејвидом Грифином. 

За разлику од првог састанка, у којем Дејвис према тврдњи америчких медија, није имао конкретне захтеве о одласку из Њу Орлеанса, 26-годишњи играч навео је три тима у која би желео да буде трејдован.

Агент Ентони Дејвиса је Рич Пол, власник Клач Спорт агенције у којој се налазе још и између осталог Леброн Џејмс, Дрејмонд Грин, Бен Симонс, Џон Вол, Ерик Бледсо, Кентавиус Калдвел Поуп...

У сагласности Пола, Дејвис је Грифину навео три дестинације за трејд: Лејкерси, Никси и Клиперси.

Њу Орлеанс пеликанси су имали доста среће у драфт лутрији, па ће на предстојећем НБА драфту први бирати ког играча ће довести у своје редове, али готово извесно је да ће то бити суперталентовани Зајон Вилијамсон. 

Управо због потенцијалног доласка Вилијамсона, Грифин има намеру да "трејдује" Дејвиса, али ће то, према његовим речима, учинити само за веома јаку понуду друге екипе. 

Фаворити за трејд су Лејкерси, који имају да понуде младе аспекте попут Бола, Инграма и Кузме, али и драфт пикове са ове, али и будућих класа. 

Дејвис има 26 година, покрива позиције крилног центра и центра, а 2012. године управо Пеликанси су га изабрали првог на драфту. Шест пута налазио се у "Ол стар" селекцији, а три пута у најбољој петорци лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво