Скандал у Израелу, "ћушка" за физиотерапеута Макабија

Један навијач Хапоела ударио је физиотерапета Макабија током утакмице два најбоља израелска клуба. Обезбеђење не само што није реаговало, већ је дозволило да "навијач" настави вербални напад.

Недавно смо присуствовали немилим сценама у финалној серији плеј-офа АБА лиге, како у Подгорици тако и у Београду, али понашање навијача Хапоела превршило је сваку меру.

Физиотерапеут Макабија Алексеј Пајсман стајао је иза клупе са резервним играчима свог тима, када га је један навијач из бублике ударио по потиљку.

Уместо да одреагује и уклони "навијача" са трибина, обезбеђење је истом дозволило да настави напад на члана стручног штаба гостујуће екипе, овога пута вербално.

Пајсман је после утакмице поднео тужбу полицији, али то није био једини инцидент који се догодио у дуелу два најбоља израелска тима.

Мајкл Рол, Американац у дресу Макабија, рекао је после меча да му је помоћни тренер Хапоела у току загревања намерно бацао лопту под ноге док је скакао.

Проблем са домаћим навијачима имао је и Деандре Кејн, кога су са трибинама пљували, а када је узвратио истом мером – судије су га искључиле из игре.

Занимљива утакмица завршена је победом Макабија, после продужетка 85:76.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво