Јокић преузео кривицу: Осећам одговорност...

Најбољи кошаркаш Денвера Никола Јокић преузео је на себе кривицу за елиминацију од Портланда у полуфиналу плеј-офа Западне конференције НБА лиге.

Српски центар је, без обзира што је био сјајан са 29 поена и 13 скокова у мајсторици у Денверу (96:100), поручио да је одговоран јер је у целој серији морао да буде бољи.

"Гледају ме као лидера и најбољег играча тима, зато осећам одговорност. Промашио сам слободна бацања у мечу са три продужетка, а и много шутеве. Морао сам неке да убацим", рекао је Јокић после меча.

Нагетси су испустили две "меч" лопте за конференцијско финале, водили су 3:2 у серији и имали 17 разлике у одлучујућем, седмом дуелу, али су стали у последњој деоници.

"Верујем да ћемо следеће сезоне бити још спремнији и да ћемо правити нове успехе", навео је он.

Тренер Денвера Мајк Мелоун стао је у одбрану Јокића и истакао да је умор његовог тима учинио своје.

"Јокић је одмах после меча у свлационици преузео одговорност. Није његова кривица, ми смо тим. Заједно побеђујемо, заједно и губимо", рекао је Мелоун.

Портланд се у финалу Запада састаје са Голден Стејтом, а на Истоку Милвоки и Торонто.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво