Ђорђевић: Пресрећан сам због људи из клуба

Тренер кошаркаша болоњског Виртуса Александар Ђорђевић, након освајања ФИБА Лиге шампиона, изјавио је да је пресрећан највише због људи из клуба.

Виртус је у финалу Фајнал-фора у белгијском Антверпену савладао Тенерифе 73:61 за трофеј ФИБА Лиге шампиона и новчану награду од милион евра.

"Сваки трофеј је леп. Ово је велика сатисфакција. Срећан због других људи, не због себе", рекао је Ђорђевић, а преноси Еурохупс.

На питање да упореди осећај освајања пехара као играч и сад као тренер, Ђорђевић се нашалио.

"Не сећам се тог осећаја као играч. Било је давно", одговорио је селектор репрезентације Србије.

Он се захвалио челницима и играчима Виртуса на великом успеху.

"Успели смо да останемо скромни и јединствени, напорно смо радили сваки дан. И када смо губили неочекивано у Италији остали смо заједно. Тако смо и дошли до пехара, јединством".

За Кевина Пунтера, стрелца 26 поена у финалу, Ђорђевић је изјавио да је био прави МВП и звезда такмичења.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије