КЛС: Кажњени Звезда, Нови Пазар, Слобода...

Одлуком директора Кошаркашке лиге Србије Црвена звезда кажњена је са 18 хиљада, а Нови Пазар са 72.000 динара због пропуста у првом колу тог такмичења.

Нови Пазар кажњен је са укупно 72.000 динара због три прекршаја на мечу са Слободом, у ком су поражени са 91:80.

Први је у износу од 48.000, јер " и поред изричите опомене није обезбедио посебну просторију за одржавање прес конференције, што није обезбедио да у делу ходника где се налазе свлачионице службених лица и гостујуће екипе буде само обезбеђење и што није на адекватан начин обезбедио клупу гостујуће екипе", наводи се у саопштењу КЛС.

Други прекршај је у износу од 18.000 динара, због техничких грешака клупи Новог Пазара, а са шест хиљада кажњен је играч домаће екипе Сеад Хаџифејзовић, такође због техничке грешке зарађене у мечу са Слободом.

Црвена звезда кажњена је са 18.000 динара јер након победе над екипом Дунава (101:60), поред тренера, није на конференцији за медије обезбедила присуство играча. 

Некадашњи кошаркаш Звезде, а сада члан Динамика Петар Ракичевић кажњен је са 36.000 динара због неспортског понашања и двоструке техничке грешке у поразу Динамика од Тамиша 72:64.

Слобода из Ужица мораће да плати 6.000 динара, због техничке грешке клупе на мечу са Новим Пазаром. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се