Филаделфија надиграла Торонто на гостовању

Кошаркаши Филаделфије су савладали Торонто са 94:89 у другој утакмици полуфинала НБА лиге и изједначили на 1:1 у серији плеј-офа Источне конференције. Гостујући победнички тим је предводио Џими Батлер који је меч завршио са 30 постигнутих поена.

Кошаркаши Филаделфије су у другој утакмици на гостовању прекинули победничку серију Торонта од пет узастопних победа у плеј-офу.

Захваљујући одличној тимској игри гости су овога пута успели да зауставе Каваји Леонарда и већ у другој четвртини поведу са скоро 20 поена.

У трећој четвртини Торонто је ипак успео да се врати у меч и дође на само поен разлике, запретивши преокретом.

Ипак, то је било све јер су гости у четвртој четвртини опет појачали темпо предвођени Џимијем Батлером и са 94:89 дошли до изједначења у полуфиналној серији плеј-офа Источне конференције.

Џими Батлер је меч завршио са 30 поена, 11 скокова и 5 асистенција, Џејмс Енис је додао 13, Џоел Ембид 12, уз 6 скокова и 5 асистенција, а Џеј Џеј Ридик је имао 11поена.

Српски интерноационалац Бобан Марјановић је на терену провео минут и 25 секунди у трећој четвртини и уписао је скок и једну изгубљену лопту.

Најефикаснији играч утакмице био је Каваји Ленард са 35 поена, 7 скокова и 6 асистенција, али је то слаба утеха пораженој екипи. Пратили су га Сиакам са 21 и Лаури са 20 поена, уз 5 скокова и исто толико асистенција.

У другом полуфиналном дуелу Источне конференције Бостон је направио брејк и води против Милвокија са 1-0.

У другом синоћном мечу кошаркаши Денвера надиграли су Портланд у Пепси Центру са 121:113 у првом мечу полуфинала плеј-офа Западне конференције уз још једну одличну партију Николе Јокића који је по ефикасности предводио победнички тим. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се