"Будите мирни, имамо Николу Јокића"

Хуанчо Хернангомез, Шпанац у редовима Денвера синоћ је пред "мајсторицу" са Сан Антонијом од навијача Нагетса узео мајицу на којој се налази приказ Србије на мапи и натпис "Будите мирни, имамо Николу Јокића".

Изгледа да је Хуанчо био у праву. Денвер је на крилима српског центра успео да савлада Сан Антонио у седмој, одлучујућој утакмици прве рунде плеј-офа Западне конференције НБА лиге.

Шпанац Хернангомез је извршио "трејд" са једним српским навијачем из Чикага, којем је поклонио своју мајицу.

"Очекујем да видим велики број ових мајица у другој рунди", изјавио је Хернангомез.

Никола Јокић остварио је трипл-дабл учинак у "мајсторици" против Спарса постигавши 21 поен, десет асистенција и 15 скокова. 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се