Торонто повео у полуфиналној серији Истока

Кошаркаши Торонта убедљиво надиграли Филаделфију са 108:95 и повели са 1:0 у полуфиналној серији Истока. Тим победника предводио је Каваи Леонард који је утакмицу завршио са двоструким двоцифреним учинком.

Предвођени за игру изузетно расположеним Каваи Леонардом, кошаркаши Торонта су максимално искористили предност домаћег терена у првој полуфиналној утакмици са Филаделфијом.

Домаћини су водили од самог старта утакмице а гости су до последње четвртине успевали повремено и да се приближе потенцијалном изједначењу. А онда је уследила серија погодака после које су изгубљене све наде гостујуће екипе, а Торонто је уз 108:95 повео са 1:0 у полуфиналној серији.

Победнике је предводио Каваи Леонард са постигнутих 45 поена и 11 скокова, а пратио га је Паскал Сијакам са 29 поена и њих двојица су једини били двоцифрени по учинку у тиму.

У тиму Филаделфије најефикаснији је био Џеј Џеј Редик са 17 поена, Џоел Ембид је постигао 16 уз осам скокова, док је дабл дабл имао и Тобајас Херис са 14 поена и 15 скокова уз шест асистенција. Бобан Марјановић је за 10 минута забележио два поена и један скок.

Други меч у овој серији играће се такође у Торонту у ноћи између понедељка и уторка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се