Величковић: Честитам Звезди, нисмо се снашли од почетка

Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић честитао је Црвеној звезди на победи (84:63) у одлучујућем мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге.

"Претешко је причати. Немам шта да кажем. Честитао бих Звезди на мушки одиграној утакмици. Контролисали су утакмицу од почетка до краја. Само да им пружиш руку и да им честиташ на добијеној утакмици", рекао је Величковић новинарима после меча.

Величковић је рекао и да његова екипа треба да се окрене напред, иако је вечерас доживела тежак пораз.

"Ми се окрећемо даље. Рекао сам саиграчима: Сутра је нови дан. Оно што имамо треба да гајимо, да се вратимо у салу и да тренирамо, да напредујемо. Боли, боли и то је то", рекао је Величковић.

Објаснио је и шта је био узрок убедљивог пораза његове екипе.

"Нисмо погодили доста отворених шутева. Ушли смо у контраритам. Притисак, тензија које носи овај меч... Није оправдање ни за шта. Нисмо се снашли од почетка. Саиграчима сам рекао главу горе. Има пораза у каријери. Битно је како устанеш после свега овога", рекао је Величковић и захвалио се навијачима на подршци.

"Целе године причам да из сваког пораза можеш нешто да научиш и напредујеш. Људи, ово је жив спорт. Толико динамично... Последња четири дербија су била на једну лопту, а вечерас је било овако. Они су доста напредовали од старта сезоне. Вредно су радили, сјајни су момци", закључио је Величковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара