ФМП бољи од Олимпије, Будућност од Задра

Кошаркаши ФМП-а савладали су Олимпију резултатом 64:63 у мечу 20. кола АБА лиге. У последњем сусрету кола Будућност је у Подгорици победила Задар са 75:69.

У изузетно узбудљивој завршници ФМП је успео да оствари победу против Олимпије. Београдски тим је сада шести на табели са 29 бодова бодом мање од Меге, и бодом више од Цибоне. Олимпија је претпоследња на табели са 26 бодова, а исти скор има и последњепласирана Крка.

Најефикаснији у победничком тиму био је Момиров са 14 поена, нјега је пратио Шешлија са скором од 12 поена и 10 скокова, ускоковић је додао 10. У екипи Олимпије Џонс је забележио 17 поена, Лапорник је 14, Бегић 13, а Лорбек 11.

У претпоследњем колу регионалног такмичења ФМП гостује у Бару, а Олимпија дочекује Цедевиту.

 У последњем мечу кола Будућност је после велике борбе савладала Задар са 75:69. Задрани су тек у последњој четвртини попустили и дозволили домаћину да поведе и избори се за тријумф.

Најефикаснији у домаћем тиму био је Кларк са 18 поена, Битадзе је додао 15, а двоцифрени учинак имао је и Џексон - 10. Код задрана Жорић је постигао 22 поена, а Божић је додао 11.

У 21. колу Будућност гостује код Меге, а Задар дочекује Црвену звезду.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 14. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије