Звезда у Бару оверава прво место пред плеј-оф

Кошаркаши Црвене звезде гостују Морнару из Бару у 19. колу АБА лиге са жељом да победом и теоретски обезбеде прву позицију уочи плеј-офа. Меч је на програму у суботу од 19.00 часова.

Тренер Милан Томић открио је да има доста кадровских проблема.

"И даље смо без Бранка Лазића, а болесни су били Филип Човић и Марко Кешељ, док Стратос Перпероглу има одређених проблема са леђима'', изјавио је Томић за клупски сајт.

Ипак, како је навео, екипа ће спремно дочекати дуел против мотивисаног ривала.

"Очекује нас утакмица против екипе која је растрчана, игра веома брзо и уз пуно шутева за три поена. Играју веома добро код куће, намучили су на свом паркету све тимове који се боре за врх, побеђивали их или губили у врло неизвесним завршницама. Још нису математички обезбедили мирну позицију на табели, што значи да ће одиграти веома мотивисано. Због тога морамо да одговоримо чврстом игром без падова и празних минута", рекао је Томић.

Утакмица између Морнара и Црвене звезде игра се у суботу од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се