Звезда обезбедила прво место пред плеј-оф

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Олимпију са 89:61 у мечу 18. кола АБА лиге и са 17 победа у сезони и математички обезбедила прво место пред плеј-оф.

Црвена звезда је четири кола пре краја лигашког дела сезоне обезбедила прву позицију на табели АБА лиге, а самим тим и предност домаћег терена у плеј офу.

Црвена звезда је од старта деловала сигурније. Гост је имао снаге за прву четвртину, а већ средином другог периода црвено-бели су стигли до 20 поена разлике. Гости су на моменте успевали да парирају, али то није било довољно да се угрози велика предност домаћина.

Црвено бели су у лаганом ритму привели меч крају, а на крају је предност износила 28 поена.

Најефикацнији у победничком тиму био је Добрић са 15 поена, Ненадић је постигао 14, а Оџо 13, Човић 10 уз 12 асистенција. У екипи Олимпије Лапорник је постигао 14, а Шпан 13.

У наредном колу Звезда гостује код Морнара у Бару. Олимпија, која је овим поразом закомпликовала борбу за опстанак, у Љубљани игра против Игокее.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије