Марјановић за РТС: Холивуд, можда...

На утакмици Лос Анђелес Клиперса и домаћих Булса поново није било на паркету Милоша Теодосића и Бобана Марјановића. Александар Жигић искристио је гостовање Клиперса у Чикагу да разговара са Бобијем за Јутарњи програм РТС-а о кошарци и његовој улози у новом холивудском филму са познатим глумцем Киану Ривсом.

Тим из Лос Анђелеса у недељу игра против екипе Сакрамента Богдана Богдановића и Немање Бјелице.

"Увек је лепо видети своје људе и другаре, једва чекам да их видим", рекао је Марјановић.

Своју ролу у филму "Џон Вик 3" Боби је кратко прокоментарисао: "То је једно фантастично искуство, уживајте и гледајте ме, препоручујем филм..."

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се