Милојевић: Меч против Партизана у незгодном тренутку

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић каже да, без обзира на проблеме са повредама, његов тим ће учинити све да изненади Партизан у утакмици 17. кола АБА лиге. Утакмица Партизана и Меге игра се у суботу од 19 сати у дворани "Александар Николић".

Мега ће против црно-белих, који имају тријумф више на четвртом месту за плеј-оф, бити без Адама Мококе и Костје Мушидија, док је наступ Андрије Марјановића неизвестан.

"Партизан има веома квалитетну екипу са одличним тренером. Утакмица долази у веома незгодном тренутку по нас имајућу у виду изостанке због повреда неколико изузетно битних играча, али у каквом год саставу да изађемо, сигурно ћемо дати све од себе", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Он је подсетио да је тријумф над Морнаром у прошлом колу пуно донео Меги на плану самопоуздања.

"Биће изузетно тешко против Партизана, али на нама је да одиграмо максимално агресивно у одбрани и без великих падова у игри какве смо имали на неким претходним мечевима", поручио је некадашњи центар Партизана.

Крилни кошаркаш Меге Един Атић истиче да екипа мора да одигра борбено уколико жели да дође до позитивног исхода.

"Очекује нас јако тежак меч, поготово што играмо пред њиховом публиком која им је шести играч. Партизан је веома квалитетна екипа са јако добрим странцима, имају на свакој позицији минимум по два добра играча. На нама је да дамо све од себе и уз максимални труд, залагање и борбеност какву ми најбоље знамо, верујем да можемо да дођемо до позитивног исхода", изјавио је Атић.

Утакмица Партизан - Мега игра се сутра од 19 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се